Pressemateriale. Tekst og billeder kan bruges frit.

 
Roskildes nye store julemarked for hele familien

Jul i den gamle fabrik: Roskildes kreative bydel Musicon danner rammerne om Roskildes store julemarked, som byder på omkring 70 udstillere med kunsthåndværk, juleting, delikatesser og hyggelige aktiviteter. Der er lagt op til en dag fuld af julestemning, hvor der er rig mulighed for at finde en helt særlig julegave og hygge sig med familien.

Vi har udvalgt det skønneste håndlavede design og små spændende butikker, som kommer med alt lige fra porcelænssmykker, kaffehætter med tryk, pileflet, børnetøj, strikkede huer, kvalitetslegetøj til hjortespegepølser, chokolade, lune flæskesvær, juletræer… og meget meget mere.
 
Udover de mange udstillere, byder markedet på julehygge for alle i familien. Hvad med at gå på jagt efter nisserne i juletræsskoven eller opleve det fantasifulde fortælleshow i markedets fortællehjørne. Vil man gerne selv være kreativ kan både børn og voksne slippe fantasien løs i klippe klistre værkstedet. Her bugner det af papirer i alle afskygninger; tapet, nodepapir, udstansede figurer, glimmer og meget mere.
 
 
Trænger man til en pause, kan man slænge sig i den hyggelige café med en kop varmt og lune æbleskiver.  Møblerne i caféen er bygget af halmballer og store træstubbe og indrettet med puder og plaider Det hele er med til at give en hyggelig og helt særlig julestemning.

 

For billeder i høj opløsning og yderligere information - kontakt os på

RoskildeJulemarked@hotmail.com

 

 

Roskilde Julemarked afholdes på:

Musicon – Hal 10

Rabalderstræde1

4000 Roskilde

 

Entré voksne 25 kr. Børn gratis.

Arrangør: Mette Wismann, Mette Dahm og Dennis Dahm. 
 
 
Et udpluk af de mange ting du finder på Roskildes nye store julemarked på Musicon.
 
 
 
 
 
       
 
Roskilde Julemarked på Musicon, Rabalderstræde 1, 4000 Roskilde.  | roskildejulemarked@hotmail.com