Dette er udstillerne for 2015. Siden opdateres løbende.

Udstillere

 

Zusammen

Zusammens julebod på Musicon kommer til at bestå af en masse skønne delikatesser fra Meyer og Heiberg.
Franske trøfler, flødekarameller.
Julekaffe fra estate og julete fra ttown og nute.
Julepynt fra Rie Elise Larsen, House Doctor og Bloomingville.

Og ikke mindst glade, søde unge og voksne, som serverer de dejligste smagsprøver. 
 

Covers and more

Smukke, sjove og anderledes tehætter, kaffevarmere og meget mere i eget design. Alt er i høj kvalitet og lavet af solide materialer – kogt uld, kraftigt bomuld m.m., og kan tåle at blive brugt.
 
 

 Vin-Expressen

 
 

Engmoseart

Engmoseart er en kombination af et grafisk, enkelt udtryk, blandet med finurlige detaljer og et humoristisk indslag. Alt er håndlavet. Find ting til pakkekalenderen, adventsgaven, julegaven eller forkæl dig selv med

* Smykker i emalje og emalje/palisander
* Punge, bogmærker og smykker i skind
* Enkelt og unikt julepynt i papir og skind
* Dekorative kakler til væggen
* Stenhuse og kirker
* Unikke julekort
* Humoristiske collager i retro-rammer
* Ikoner i flere variationer
* Decoupage æsker

www.engmoseart.dk 
 
 

ZuGaiCha Håndlavet Glas

I min julebod daler englene, - fine og lette.
Alt er håndlavet med kærlighed.
Kig forbi og se de fine, farverige glasengle og glaslamper.
www.zugaicha.dk
 

MÖS

MÖS er et dansk smykkemærke, som blev stiftet tilbage i 2012. Bag mærket står Sabine Møller, som blev færdiguddannet som industriel designer fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering i 2014.

Smykker fra MÖS er kendetegnet af deres meget enkle og grafiske udtryk, hvor særligt de geometriske former går igen. Alle smykker er håndlavede og er typisk sammensat af flere forskellige materialer. Et af de materialer der ofte går igen er en hobbyler, som brændes inde i ovnen til den bliver helt hård. Med hobbyleret har man mulighed for at skabe et utal af farver, og netop de mange forskellige farver er noget der i høj grad kendetegner smykker fra MÖS. Alle ørestikker og kæder er naturligvis nikkelfri og lavet i kirurgisk stål, som særligt er godt til folk med lidt sarte øre.

sabinemoel@gmail.com
 
 

Louise Slaaby Illustrationer

Mangler du en værtindegave, lidt kunst til hjemmet eller en ny tegning til børneværelset? - Så tag et kig på min nye side, hvor jeg har samlet alle de tegninger jeg har til salg.
 
I kan se mit produkt på: www.slaaby.tumblr.com
På Instagram: @louiseslaabyillustrationer

På Facebook: www.facebook.com/louiseslaabyillustrationer
 

ByCGundersen

Hos ByCGundersen vil der være et stort udvalg af både hækleopskrifter, hæklekits og hæklede produkter. Der vil være nuttede børne- og babyveste, skønne trøjer, lækre ponchoer, varme huer, sjove ridderhjelme og smukke prinsessehuer m.m. Alt er designet og hæklet af hækledesigner Charlotte Gundersen.

Hvis du selv kan hækle, kan du nøjes med at købe en opskrift, og hvis du ikke kan hækle, har du mulighed for købe det færdige produkt. Alt er homemade og handmade.

Link til ByCGundersen butik: http://bycgundersen.bigcartel.com
 
 

Bellas Have

 
Bellas Have forhandler skønne møbler og ting til hus -og især til haven. På årets julemarked har jeg også alt det med der ellers ikke sælges på websiden, bla. de flotteste silketørklæder, skønne blomster, dekorationer og hjemmebagte økosmåkager. Selvfølgelig finder du også de fineste potter, fuglefoderhuse og foderstager, de skønneste kurve, bakkeborde, ampler og lanterner - og andre super gode gaveideer. Glæder mig
www.bellashave.com
Rigtig godt julemarked til alle!
 
  

IDUDISI

Her finder du sælskind med kvalitet.
-luffer
-muffediser
- store og små tasker
- mobilholderekdfaf
- huer i uldfilt med Sæl kant
- butterfly
- juletræer, julehjerter,kranse, og m.m.
Alt i det dejligste sælskind fra Grønland.

www.idudisi.dk
 
 

Kronholm Jewellery 

Jeg må være ærlig og sige at jeg er forelsket i ædle metaller og smukke sten, og i mit lille værksted fremstiller jeg hver dag minimalistiske smykker og udlever min drøm som sølvsmed. Det var lidt om mig, smykkerne må du se med dine egne øjne og forhåbentlig blive bjergtaget.
 
 

Grete Ryberg Høgh

Jeg udstiller stentøj inspireret af mennesker, natur og dyr omkring mig, og ender som regel med finurlige ting.

www.Grete-Ryberg-Hoegh.dk 
 
 

 Ingrids Glaskunst

Ingrids Glaskunst tilbyder unik glaskunst. Smukke skåle og fade. Sjove nissern, snemænd og engle. Flotte juletræer. Unikke glassmykker og meget andet.

 www.ingrids-glaskunst.dk 
 
 
 

Portvinsloftet

 
Portvinsloftet har fokus på at finde dygtige og traditionsrige portvinsproducenter. Vores import er primært fra Quinta do Bucheiro og fra Caves Vale do Rodo/ Porto Reccua, der producerer portvin af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Vi har forskellige portvine, der er velegnede til julens mange hyggestunder. Kom og smag.
 
www.portvinsloftet.dk
  

By-Yvonn

Fremstiller egne smykker by-yvonn. Min hjemmeside hedder
 
www.by-yvonn.dk
 
 

Rugosa


Børnetøj til de mindste, syet i Liberty og lækre japanske tekstiler. Du vil bl.a. finde quiltede jakker til små piger og drenge, forede babyhjelme, sixpence kasketter og spencerkjoler. Jeg laver også toilettasker og puder til hjemmet.
 
Følg med og se mere på bloggen: http://denlillehavtaske.blogspot.dk/
 

Zolaarts

 
Zolaarts grafiske tegninger til boligindretning.

Se mere på: https://www.facebook.com/Zolaarts  
 

Højgaard gårdbutik

"Vi medbringer ”Varm øl” samt et udvalg af spændende øl fra Det Lille Bryggeri, lækker champagne, diverse specialiteter til ganen og maven samt et lille udvalg af julepynt. Vi serverer naturligvis smagsprøver" 
 
 

MosaikLys.dk

MosaikLys.dk er et lille lysstøberi. Vi producerer og sælger gennemfarvede håndstøbte mosaiklys, der giver en unik hygge. De håndstøbte mosaiklys fås i mange forskellige farvekombinationer og udformninger. Vi har også udstyr og materialer for dem, som selv vil prøve at støbe mosaiklys derhjemme.
Udover vores egne håndstøbte mosaiklys har vi også nogle få udvalgte kvalitets juleprodukter, såsom mundpust glaspynt fra Brink Nordic og Bramming trækravlenisser til inde og ude.

www.mosaiklys.dk  
 
 

MajSmykker

Mine smykker er udført i forskellige smykkesten af forskellig art og former. Jeg vælger de sten som jeg synes er spændende, har glimtet, dybden og udstråler en fascination, som kan udsmykke en kvindes hals, arm og øre. Mine smykker er genstande, båret udelukkende for syns skyld.
 
 

CamillsConsilio og ipperne.dk

Vi tilbyder alt hvad hjertet kan begære, fra smykker til mobiltilbehør. Så leder du efter julegaven, de sidste par gaver til pakkekalenderen eller bare vil forkæle dig selv, så er vores stand et besøg værd.

www.ipperne.dk

Karin Bartholin

Glasfusing brugskunst, julepynt og lidt julerier i andre materialer ved glaskunstner Karin Bartholin.

Karin er uddannet grafisk designer, men har siden 2006 arbejdet fuld tid med glas.

Se mere på: www.karinbartholin.dk

Magnetix Wellness

Magnetix Wellness magnetsmykker har en gavnlig effekt på blodcirkulationen, lymfekredsløbet, hormonproduktionen, nerver og muskler. Magnetvirkningen gør, at blodlegemerne skilles ad og derved flyder hurtigere og nemmere gennem vores blodbaner. Således får vi tilført ilt og affaldsstofferne transporteres mere effektivt væk. 

Når kredsløbet er i orden, er kroppen bedre i stand til at helbrede sig selv. Derfor oplever så mange, at deres skavanker lindres eller forsvinder ved brugen af magnetsmykker.

www.cm-magnetsmykker.dk

Pernille Nørgaard 

PARAFRASE/
ARTEFAKTER/KRATER/
TRYKSEKSTEN/
DÅSER/
FROST/
PIT
 

 Aloe Vera Huset Roskilde

Vores Produkter bygger på økologisk dyrkede Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.

At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direktehandelsvirksomhed indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera. Vi vil sørge for gode messe tilbud og fine juleposer til evt. julegave- ellers adventsgaveindkøb.

http://www.aloeverahusetroskilde.dk
https://www.facebook.com/aloeverahusetroskilde.dk
  

Fields Designstore

En unik butik med design fra 40 designere
Når kun det bedste er godt nok
 
www.fieldsdesignstore.com/
 
 

 Jakobine Design

Se mere på:

 
https://www.facebook.com/groups/141083272743056/
 

 Colombani

Vi importerer økologisk ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet direkte fra Andalusien, som vi sælger via www.colombani.dk. I august 2014 tog vi på en tur til Andalusien for at opstøve en god økologisk olivenolie. Efter to ugers roadtrip på de støvede, spanske landeveje med endeløse olivenlunde til alle sider og en række besøg hos forskellige olivenolieproducenter, mødte vi endelig Francisco. Han står i spidsen for en mindre familiedrevet virksomhed, der på 7. generation producerer økologisk olie af den fineste kvalitet. Nu har vi været i gang i lidt over ét år og solgt mere end 4.000 liter. Hvis du kommer til Roskilde Julemarked, så får du også mulighed for at købe vores olivenolie ;-)
 
 

Mette Krabbe

 

Min stand vil indeholde masser af hjemmestrikket og hjemmehæklet uld: Pulsvarmere, korte og lange strømper, diverse andre beklædningsgenstande og ikke mindst tæpper.
 
 
 
 

Beautyboxen

- Juleophæng
- Pixels – kreativ ting til børn, så de selv kan lave flotte julegaver.
- Diverse glasemner der er frostede og pyntede med servietter m.v.
 
annettes.dk
 
 

B

Keramik fra B er ting med personlighed og karakter. Det er lavet med ønsket om, at tingene skal blive ved med at være interessante at se på. Det er følelsen af at eje noget unikt og ikke en stangvare.
 

AB Hånd

 

www.abhaand.dk

 

Hemmingsen Strik

På Standen vil min mor Pia og jeg sælge hendes
hjemmestrikkede smukke sjaler som hun i 5 år har fremstillet
for egen fornøjelse og på bestilling under navnet
Hemmingsen Strik, hvilket jeg ikke kan finde ud af at tilføje
på jeres Vedhæftede Doc.!. Da der ikke går en dag uden at Pia strikker, har lageret nu sneget sig op på flere hundrede
skønne sjaler i utallige mønstee, farver, kvaliteter og
effekter. Priser vil ligge på 150-600,- alt efter hvilke
materialer og tid der er lagt i det enkelte sjal :)
 
 
 
 

Kryddersnapse, julekranse

og kogler 

 
Forskellige snapse fremstillet af b.a. urter, frugter
og nødder fra den danske natur, samt små kranse af
kogler og andet fra naturen.
 
Lone Pedersen.
 

 Dedde Juul

 
Hjemmelavede strømpenisser, jeg hygger mig med det meste af året.
Jeg syr også tøjet. Der er nissemænd og nissekoner med ølkrus og kaffe og strikketøj.
Og nisser med musik instrumenter, Det som er et stort hit er nissebørn på potte.
 

R!sE

R!sE designer og fremstiller tasker, punge og småt boliginteriør, som er lavet af genbrugs traktorslange. Alle designs, som er lavet ud af traktorslange bliver håndsyede og hvert design er unikt.
R!sE er også navnet bag en serie af håndlavet smykkerne og julepynt i porcelæn, som er lavet med kærlighed til design og form.
 
https://www.facebook.com/Rise-504587779572734/
https://instagram.com/dortherise/
 
 

AnniLis

Vi er 3 piger der har hjemmelavet ting i strik, hækling og broderi. Desuden har vi malerier og billedcollager med.
Strikkede ting: dukker, tasker, trøjer og sjaler.
Hæklede ting: små gæstehåndklæder, dækkeservietter og retro-tæpper.Broderi: dækkeservietter, ophæng og små glas med småkager. Patchwork: små ophæng og tæpper.
Derudover små gave ideer. 
 

 Peulicke Design

Peulicke Design kommer med de vildeste gallaskørter, skønne håndledsvarmere af skind, hårpynt og vidunderlige keramikskåle og keramikkrus.

 

 GretaLap

• Sjove og hyggelige hjemmesko af natur uld
• Uldsokker forskellige farver og størrelser
• Diverse puder
• Forskelligartede hjemmelavede smykker
• Og meget mere...
 
Vi glæder os til at se dig! :)
 
 

 Barbara Andersen

 

 LB Smykker

 
- alle mine smykker er håndlavet, i flere af smykkerne indgår sten som jeg selv sliber
 

Rod & Reunert

Vi syr ting og sager med moderne broderidetaljer efter eget design – til børn, voksne og hjem. Materialerne er en blanding af nye og upcyclede stoffer og garn. Vi har fokus på det enkle og funktionelle. En af vores mest populære varer er kaffefrakken til Bodum’s stempel-kande, der er syet i voksdug, så den let kan tørres af og isoleret med termovat, som holder kaffen lun. Blandt vore andre produkter findes toilettasker, punge og i anledning af årstiden: uldne veste til de mindste og adventskalendere til alle aldre.

Se mere på
http://rodreunert.dk/
https://www.facebook.com/pages/Rod-Reunert/1406056546279220?fref=ts
https://instagram.com/rodreunert/
 
 

 PH-Drejeren

http://www.ph-drejeren.dk/
 

Grete Dalhus

 
Jeg hedder Grete Dalhus, jeg sælger forskellige nisser og juledekoratione
 
 

 CC Smykker og Ingemann Design

CC Smykker: Jeg lægger i mine designs meget vægt på det feminine islæt og målgruppen er derfor primært rettet mod det kvindelige køn. Til gengæld spænder aldersgrænsen vidt og prisniveauet holdt på et plan så alle kan være med. 

Alle designs hos CC Smykker er af sterlingsølv (925), enten af ren sterlingsølv eller sterlingsølv belagt med 22-24 karat guld, enkelte er af oxyderet sølv. Nogle designs er helt enkle andre fyldt med zirkoniaer (det tætteste man kommer på en kunstig diamant) swarovskikrystaller, ferskvandsperler og halvædelstene.

 

Ingemann Design: Her kan du finde ting og sager, der er hæklet, strikket, filtet eller syet af mig!
 
www.amioamio.com/da/butik/ccsmykker
www.amioamio.com/da/butik/ingemann
 
 

allerHELST

  

MIN Butik

Jeg sælger julepynt og nisser primært hjemmelavet.
 
www.min-gaardbutik.dk


 

Bente, Heidi og Jeanett

Vi er Bente, Heidi og Jeanett og på årets julemarked medbringer vi forskellige kunsthåndværk. Det være små engle i forskellige materialer, syede hagesmække, møbius-tørklæder og små strikkede ”baby-futter”. Der vil være smukke håndtegnede billeder og kort, samt et udvalg af fine ornamenter, vaser og stager hvor genanvendelighed er den røde tråd.
 
 

 Grønbech Design

Hama perler, lidt legetøj til børn, julepynt, stjernestrimler, lidt smykker
 
www.gronbechdesign.dk
 
 

Osteknuden

IOsteknuden har i vognen et bredt udvalg af smagfulde danske skæreoste, du vil altid kunne finde en stærk gammel ost, både fuldfed og helt med til 6% fedtfattige oste.

Oste fra det meste af Europa,- Frankrig,- England,- Spanien,- Holland mm.
 
www.osteknuden.dk
 
 
 

By Lyngaa & JeansJeans

Med på markedet har vi en masse spændende ting heraf:
- Egne mønstre på Børnetøj, der kan erhverves til en rimelig pris.
- Babystrik
- Voksenhuer
- Unika Kimonoer
- Puder
- Håndsyede Bamser
- Unikke Dukkesengesæt
- håndlavede julesmykker
- og andet lækkert julehygge.
 
www.bylyngaa.tictail.com
www.jeansjeans.dk 
 
 

Hyggelige Hæklerier

Hjemmehæklede sjaler, ponchoer, tørklæder, huer, julepynt og meget andet.
 
 

 Miss Whistling Sofie

Miss whistling Sofie byder indenfor, til et farverigt univers af egne kreationer, skæve ideér og fine påfund. Du vil finde både sød Vintage, glad kitsch eller forrygende retro.... I en skøn, tilbagelænet kolonihavestil. I mit lille værksted, bliver der kreeret alt lige fra: smukke smykker, funky julepynt, fine juledekorationer, skønne hår-blomster, og kitschy chimes.

Se mere på min Facebook-side: Miss Whistling Sofie
 
 

 MadeByMor

Et kreativt kollektiv af mødre, der sammen syr, maler og skaber lækre ting til boligen, tøj, smykker og i denne anledning julepynt m.v.
Med fokus på høj kvalitet og godt håndværk lader vi os inspirere af årstiden.

www.madebymor.dk
 
 

 Glostrup Albertslund Produktionshøjskole

 

Lisbets Juleværksted

Jeg laver kranse, nisser, engle og masser af jule-musicon-mus.
 
 
 
 

Vanille fra hele verden

Kom og se, dufte - og røre….
Vi tilbyder på julemarkedet lækre vanilje produkter fra hele verden. Bl.a. vaniljestænger fra den fransk polynesiske ø Tahaa, i daglig tale kaldt verdens bedste vanilje.

Vi har også vaniljestænger fra Tonga øerne, Mexico, Uganda, og naturligvis den bedste Bourbon vanilje fra Madagaskar. Der vil også være Vanilje korn, knust vanilje, og vanilje caviar. Vi tilbyder vanilje stænger fra 5 – 90 kr. pr. stang. Og har et godt tilbud med på et rør med 10 stk. Borurbon vanilje stænger fra Madagaskar.

På standen vil der også være mulighed for at købe hjemme hæklede tøjdyr fra ”bedstes hækledyr”.

Lavet af 100% bomuld – kun tilsat ægte kærlighed.
 

 Khanna

 

 Sara Skou Olsen

 

 ZOO-design

Sjovt design for børn kvalitet Funktionalitet ZOO-design sortimentet omfatter:

* ”Verdens bedste hagesmække og savlesmække”
* Unikt oog sjovt sengetøj (baby og junior)
* sanseklude
* suttekæder / suttesnore
* sengerande
* posebukser
* legedragter
 
Kig forbi og bliv begejstret :)
 
 

 Josephine Maria Mitzi

 

 Maja Sandborg

Julepynt af hånddekoreret "bogbinder"- papir. Ophæng og juletræer samt dekorerede julekugler.
Smykker: sølv og forgyldt sølv samt filtrede armbånd.
 

 Barnikow

Hos Barnikow kan du købe børnetøj til drenge og piger, hvor der er spræl på designet og farverne.
Desuden kan der købes andet syet og hæklet børnegrej, så som tøjdyr, suttesnore, barnevognskæder mm
 
Find mig på Barnikow.dk samt på Facebook.
 
 

 Busimiss Aps

Hos Busimiss finder du håndplukkede kvalitetsprodukter, der er praktiske, klassiske og feminine.
Tasker, toilettasker, computertasker, festtasker, cykelkurve og meget mere.
Udpluk af mærker: Reisenthel, Markberg, Carlend Copenhagen, Amust, Ilse Jacobsen og Marshall Bergman.

Se mere på www.busimiss.com
 
 

 Emmemi

 

 - Strik, hækling, smykker og papirklip af Emmemi-design
 

 Ruth Bjørklund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
Roskilde Julemarked på Musicon, Rabalderstræde 1, 4000 Roskilde.  | roskildejulemarked@hotmail.com